Tipsy tea

Velkommen til Tipsy Tea – en livlig versjon av Afternoon tea. Byens egen dyktige sommelier, Ingvild Haugbråten, vil ta oss igjennom vårens og sommerens spennende og leskende smaker.
Del på Facebook
Del på Twitter

Byens egen dyktige sommelier, Ingvild Haugbråten, vil ta oss igjennom vårens og sommerens spennende og leskende smaker.

Og selvsagt serverer vi de tradisjonelle smårettene på lekre stettefat – innbydende og delikate fingersandwicher, nybakte scones, søte delikatesser lekkert presentert, sammen med rykende varm te.

Afternoon tea er en sjarmerende britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Ferske fingersandwicher, nystekte scones, syltetøy, lemon curd og krem er noe av det som frister, i tillegg til lukten av nytrukket te.

Fingersandwich er første rett i en afternoon tea. Den mest klassiske sandwichen, uten skorpe, er fylt med agurk og kremost.

Hva er den britiske tradisjonen Afternoon Tea?

Scones er neste rett. De små rundstykkene har deilig sprø skorpe, men er myke og luftige inni, med et hint av smørsmak. Vi serverer våre ferske scones med lemon curd og syltetøy eller rørte bær og clotted cream.

På øverste etasje av fatet finner du søte små fristelser.

Bare å nyte 🙂

Ferske fingersandwicher, nystekte scones, syltetøy, lemon curd og krem er noe av det vi frister med.

Bordbestilling til ticketco er tilgjengelig fram til 12. mai, kl 11. Ønsker du å bestille bord etter det, ta kontakt med hotellet på
tlf 62 40 10 00 eller send mail
NB! Ved gruppebilletter på samme bord, husk å velge riktig antall billetter.

MER SOM SKJER HOS OSS

Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER