En mann med solbriller sitter på en sofa.

Chris Abolade

UTSATT, NY DATO KOMMER
Del på Facebook
Del på Twitter

Chris Abolade kom i 2017 med et brak. Han fikk tidlig suksess med låter som «Tranquilo» og «Sex Og Blomster», og har i senere tid gitt ut nye singler som har fått stor nasjonal oppmerksomhet.
Hans store fokus på mental helse har vært et viktig aspekt av karrieren, spesielt med «Ett brev» som ble dratt frem i fjorårets nasjonale markering for mental helse.

Chris har en enorm tilstedeværelse på scenen og elsker sine fans. Låter blir levert i nye akustiske utgaver for publikum, og stemningen disse gir er til å ta og føle på. Derimot må man også forvente at dansefoten rører seg når han skrur opp tempo i sceneshowet.

2023 blir et stort år for Abolade, og det ryktes om debut-album med mange store navn representert. Hans seneste singel for denne nye fansen, «Kåmon (ft. Roc Boyz)», er nå ute på alle plattformer og debuterte i sin første uke med 2.plass på topp 50 Norge.

MER SOM SKJER HOS OSS

Et nærbilde av et Gavekort med et bånd.
Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER