conception

Conception

Conception spiller i Roy Khans hjemby Elverum 14. oktober - for første gang siden 90-tallet!
Del på Facebook
Del på Twitter

Etter en suksessfull Europa-turné setter Conception nå nye konsert-datoer, og 14. oktober kommer de tilbake til Elverum og Central Scene for første gang siden 90-tallet. I 2009 spilte Roy Khan med Kamelot foran 3400 oppmøtte på en av Elverums største konserter noensinne.

NB! VIP billetter er tilgjengelig for soundcheck og etterfest.

– Etter 14 år er jeg tent på tanken om ny konsert i hjembyen Elverum sammen med resten av gutta i Conception, bandet som var starten på alt for min del. Dette betyr mye for meg, og jeg håper at nye og gamle fans kommer og deler opplevelsen med oss!»
Roy Khan

Etter utgivelse av minialbumet My Dark Symphony i 2018 fulgt av fullengderen State of Deception i 2020 har Conception overbevist fans og media med sine kraftfulle live-opptredener. De har i senere tid spilt på Tons of Rocks hovedscene i Oslo, vært hovedband på Progpower USA, Hellfest i Athen, Ørland Rockfest og Castle Stage på Rock the Coast i Spania samt gjennomført egen headliner-turné gjennom Europa tidligere i år. I tillegg til Elverum er de også headliner på Horns Up Metal Cruise (Oslo – København) i November.

MER SOM SKJER HOS OSS

Et nærbilde av et Gavekort med et bånd.
Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER