Electric Harlot

Electric Harlot på Central Scene

Ut fra Hernes dype skoger brer lyden av Electric Harlot seg. Hvis du liker skikkelig knallbra rock så er dette påskens store begivenhet
Del på Facebook
Del på Twitter

Hvis påsken blir litt for lang sammen med familien så tar du deg en tur på Central Scene med oss. Vi byr på tunge riff, smakfulle ballader og overdrevet bruk av gitar. Alt dette holdes i takt av en trommeslager som mistenkes å ha 4 armer.

Halleys Comet: I 2020 samlet gjengen i Halleys Komet seg for første gang på Hamar. Låtskriver Heine Gillerhaugen, hadde lenge hatt mye ferdig materiale og var ivrig på å gjøre noe mer med det enn å støve ned. Med hunger til å spille samlet han sammen et band bestående av kompiser på musikkstudiet på Høgskolen.

Tungt påvirket av band som Boston, Van Halen og Bryan Adams skriker musikken deres 70- og 80-tall. Putter du innflytelsene sammen oser musikken god gammel rock fylt med ballader, heftige riff og hylende gitarsoloer. I tillegg til deres preg av klassisk rock har også musikken hint av både moderne metal og punk. Dette er et band som serverer deg rock med et særegent friskt pust.

Halleys Comet

Det legges også mye vekt på tekster i bandet. Disse omhandler alt fra frihetsfølelse, avhengighet og kjærlighet. Dermed er de både undrende, relaterbare, håpefulle. Mest av alt kommer de rett fra sjelen, slik at de når ut til lytteren!

Etter å ha spilt konserter både på egenhånd og med popduoen Cir.Cuz fikk de strålende tilbakemeldinger fra publikum. Med de catchy tekstene, humoristiske og energiske opptredende ville publikum ha mer. Dermed var det på tide å spille inn debutalbumet. Det selvtitulerte albumet ble innspilt og produsert i Dakkota Studio og ble mastret i Trondheim hos Studio Nubdal. Etter de første singlene ble sluppet fikk de spille med Return på deres utsatte 40-årsjubileumskonsert på Stange foran 2000 mennesker. I tillegg har bandet fått gode streamingtall og blitt streamet i alle verdens hjørner.

Fremover har de ambisjoner om å nå ut til så mange mennesker som mulig på internasjonal basis. Målet har aldri vært å tjene penger av musikken, men å kunne gi andre folk mening slik våre favorittartister har gitt oss mening.

Bandet består av; Heine Gillerhaugen (lead gitar), Nikolas Møller (gitar, keys, kor), Nikolai Selmer Olsen (trommer), Espen Forårsveen (bass, koring) og Walter Berg (vokal).

Electric Harlot Facebook

MER SOM SKJER HOS OSS

Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER