Da er vi i gang igjen med ny meny på FAVN. Her finner du mye godt.
Historien bak Favns langtidsbraisert okse
Det er nesten helligbrøde å ikke ha biff på menyen på Innlandet. Vår biff er litt annerledes. Vi bruker en del av dyret hvor kjøttet er mest smakfullt. Tilbereding krever stor fagkunnskap, mye tid og mye tålmodighet. Men så blir det til gjengjeld veldig godt.
Visste du at indrefilet er mindre enn 0,5 % av den totale vekten av en ku, og enda mindre av en okse? Ved å bruke andre deler av dyret, blir kjøttproduksjon med bærekraftig og blir hjelper vi a bruke mer av det norske kjøtt vi har tilgjengelig
Se på menyen vår og husk at vi tar i mot selskap og venninnegjengen, laget ditt eller familien. Velkommen til hygge rundt peisbordet i baren.
Vi har åpent:
fredag og Tirsdag–torsdag 16–22
Fredag 16–01
Lørdag 11.30–01
Søndag stengt
Velkommen til en hyggelig start på helga, enten med kollegaer fra jobben, venner eller med familien.
