et trebrett toppet med kjøtt og grønnsaker. (Ingen søkeord samsvarer med denne beskrivelsen)

Fylkesvinner Twinings beste hotellfrokost 2022

Elgstua har vunnet Twinings Best Breakfast både som Rica Elgstua, Scandic Elgstua og nå som Thon Partner Elgstua Hotel i 2014–2019 og 2022.
Del på Facebook
Del på Twitter

Vi er stolt av vårt personale som scorer høyt på viktige kriterier – slik som velkomsthilsen, påfyll av kaffe ved bordet, oppmerksomhet overfor våre gjester, at det er rent og ryddig, og at vår frokostkokk steker egget ditt slik du ønsker. Atmosfæren i frokostsalen er også et viktig kriterie. Det skal være hyggelig å innta dagens første måltid hos oss.

Her er resten av vinnerne i Årets hotellfrokost 2022.

Utvalget er stort og alle våre gjester skal finne noen av sine frokostfavoritter hos oss. Elgstua skårer også høyt på presentasjon og kvalitet i alle kategorier – varmmat, kaldmat, brød og knekkebrød, varm drikke, kaffe, egen testasjon med godt utvalg, kald drikke som juice, sunne smoothies og melk. Vi har også et godt utvalg av lokalmat, og et eget hjørne med matvarer som er er synlig merket for de med allergier.

En frokostbuffé fra 2022 viser et utvalg av mat.
Et lite utvalg fra vår smakfulle og delikate frokokstbuffé.

Du må ikke være boende gjest for å nyte vår prisbelønnende frokost i Restaurant Jaktlaget, bestill gjerne bord på elgstua.no.

Thon Partner Hotel Central har samme fantastiske utvalg som Elgstua. Byens to hoteller er det perfekte sted å starten på dagen – for frokostmøter, kundemøter, eller for å møte venner.

MER SOM SKJER HOS OSS

Et nærbilde av et Gavekort med et bånd.
Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER