En Wolfnaut-inspirert collage av en gruppe mennesker med gitarer.

En hyllest til Jahn Teigen

Sommerfest på Favn og Central Scene: Vi tar En Dags Pause og hyller Jahn Teigen med middag og et forrykende covershow.
Del på Facebook
Del på Twitter

«En dags pause», er et hardtarbeidende Jahn Teigen-tributeband. Fra oppstarten i oktober 2019, og til august 2021, har de hatt mer enn 60 spillejobber, hvor nesten alle jobbene har blitt utsolgt, og med tanke på pandemien, er dette rett og slett imponerende.


Flere av musikerne i bandet har egenhendig erfaring med å jobbe med Teigen og Falsk/Mathisen, så her er ingenting tilfeldig.

Bandet startet med et ønske om å hedre Jahn Teigens musikk fra a til å, og de fikk også hans tillatelse til å gjøre dette, før han forlot oss altfor tidlig.

«En dags pause» spiller alle Jahn Teigens hits, samt et lite dykk ned i de litt mindre kjente sangene hans. Det serveres noen historier, som du kanskje ikke visste om, og kanskje ikke visste at du faktisk ville vite.

En kveld med «En dags pause», er en kveld i allsangens tegn. Teigens magiske evne til å skrive sanger som alle husker, er rett og slett enestående i norsk målestokk, og bandet har lagt ned mye arbeid i å spille sangene så tett opp til originalen som mulig.

De som husker Teigen, vet at han var svært energisk når han var i sitt ess, og slik er det med dette bandet også. Fra scenen jobber de hardt, og deler sin energi med publikum. Det er ikke uvanlig å oppleve vokalisten midt blant publikum, bare for å sørge for å få med alle på allsangen. Bandet tar også for seg Prima Vera, og de største slagerne fra denne perioden, er selvfølgelig med.

Konsertstedene som «En dags pause» legger bak seg, kan se tilbake på rekordomsetning i baren, og glade og lykkelige gjester.

MER SOM SKJER HOS OSS

Et nærbilde av et Gavekort med et bånd.
Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER