Morgan Sulele til Central Scene

Morgan Sulele og "Bare min" har festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele Norden. 25 mars opplever du de på Central Scene.
Del på Facebook
Del på Twitter

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener.

Legger du sammen egne låter og låter han har skrevet for andre har han generert over 900 millioner streams så langt.

Magnus Clausen, som han egentlig heter, er også en av låtskriverne på John Legends låt «In My Mind», som i skrivende stund har drøye 40 millioner streams.

Clausen har i tillegg vært delaktig på det nye albumet til Alan Walker, og co-skrevet låten «Not You ft. Emma Steinbakken». Han har i tillegg jobbet med artistersom Matoma, Tungevaag & Raaban, Marcus & Martinus, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman.

November 2022 slapp Sulele låta «Oppmerksomhet» sammen med William Gamborg (fra Quickstyle), som klatret opp til en #1 på både Spotify Top50 Norway og VG-lista.

Dette er den sjette Top10 til Morgan Sulele. «Oppmerksomhet» er en interpolation fra den globale hiten «Samba de Janerio» og produsert av Anders Nilsen.

central scene bar

Åpningstider

Torsdag 1900 Fredag og lørdag 21–3

Aldersgrense fredag: 18 år Aldersgrense lørdag: 20 år

MER SOM SKJER HOS OSS

Central Scene

Quiz hver torsdag

Med vår filosofi om at eventunderholdning skal være morsomt, folkelig og en jovial opplevelse,
ønsker vi i Quizgutta å skape en flott ramme på eventet
enten du er gammel eller ung, «smart» eller «dum».

LES MER

BORDBESTILLING