Kurs og konferanse

ELGSTUA HOTEL
HOTEL CENTRAL
FAVN BAR & SPISERI

Konferansehotell

Thon Partner Elgstua Hotel

Vi skreddersyr møte- og arrangementspakker med alt inkludert, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet.


Møte- og konferanserom

Vi har seks møterom med ulik størrelse, alle lyse og delikate, god takhøyde og med dagslys. Den store konferansesalen kan konfigureres etter hva som er hensiktsmessig for din konferanse.

Se våre møterom

Servering og fasiliteter

Varer konferansen over to dager og det skal serveres festmiddag om kvelden, dekkes salen om med runde bord, hvite duker, og lys og blomster på bordene. Restaurant Jaktlaget brukes også ved slike anledninger. Valget er ditt.

Er dere en mindre gruppe har vi koselige Elgstuene – et mindre selskapslokale perfekt for en hyggelig middag etter en lang møtedag.

Vi serverer vår energirike pausematbuffé i Tiurn kaffebar, og lunsj serveres i Restaurant Jaktlaget. Enten stor flott lunsjbuffé eller lunsjtallerken med flere nydelig smaker. Vårt velrennomerte kjøkken bruker gjerne kortreiste og lokale råvarer.

 

Favn Bar & Spiseri

På torget, i Elverum sentrum, ligger Favn Bar & Spiseri. Her har vi et koselig møterom for opp til 20 personer. Vi arrangerer faste mat- og drikkearrangementer hver uke, og temakvelder hvor din gruppe kan delta på. 

For mindre grupper vil vi virkelig anbefale å bestille det populære peisbordet. Her sitter du på høye komfortable stoler rundt flammene fra peisen med god mat og noe godt i glasset.

 

Mingleområdet

Lobbyområdet som ligger i tilknytning til møterommene brukes gjerne til utstilling, stands og mingling i pauser og avslapping mellom tunge faglige økter.

Her er kaffebuffèt og også hvor Jegern bar ligger.

Kultur, restauranter og underholding

Vårt søsterhotell i Elverum sentrum, Hotel Central, har kanskje Innlandets flotteste utested, Central Scene. Her finner du sportsbar, cocktailbar, kulturscene og nattklubb med DJ. Hver torsdag arrangeres en svært populær quiz-kveld. Er dere heldig kan møtedato sammenfalle med et show med stand up-komiker eller et kjent band som holder konsert på scena.

Ønsker din gruppe å delta på quiz eller å svinge seg på dansegulvet så ordner vi transport. Det er også gangavstand mellom hotellene.

Thon Partner Hotel Central

Thon Partner Hotel Central Elverums møte- og konferansefasiliteter er totalrenovert. Alle lokaler framstår som lyse og svært delikate, og er moderne utstyrt. Her kan du bestemme oppsett som er mest hensiktsmessig for ditt møte, og vi tilpasser oss dine ønsker

Møte- og konferanserom

Vi har fire møterom med ulik størrelse, alle lyse og delikate, god takhøyde og med dagslys. Den store konferansesalen kan konfigureres etter hva som er hensiktsmessig for din konferanse.

Se våre møterom

Servering og fasiliteter

Lunsj serveres i populære Restaurant To Runde Bord. Vårt kjøkken setter alltid kvalitet på mat svært høyt, og lokale og sesongbetonte råvarer er alltid på menyen.

Ønsker dere å avslutte en lang møtedag med en bedre middag, dekker vi vi med runde bord og hvite duker i bankettsalen eller reserverer koselig bord i restauranten. Er dere en mindre gruppe kan NO22, et koselig chambre séparée, benyttes.

Ønskes kanskje en pianist som spiller bakgrunnsmusikk eller underholdning under middagen? Spør oss, vi har lokale og profesjonelle pianister vi ofte bruker til flere anledninger.

Bar Tømte Glass er en koselig lobbybar hvor gruppen din kan møtes til en hyggelig prat og aperitiff før middag. Eller dere kan ta en pust i bakken i en myk stol gjennom møtedagen, i rolige omgivelser.

Se bilder fra Central Hotell

Central Scene

Hotel Central har kanskje Innlandets flotteste utested, Central Scene. Her finner du sportsbar, cocktailbar, kulturscene og nattklubb med DJ. Hver torsdag arrangeres en svært populær quiz-kveld. Er dere heldig kan møtedato sammenfalle med et show med stand up-komiker eller et kjent band som holder konsert på scena.

Ønsker din gruppe å delta på quiz eller å svinge seg på dansegulvet så ordner vi transport. Det er også gangavstand mellom hotellene.

ELGSTUA HOTEL MØTEROM:

Elgoksen –> 250 pers

Elgkua –> 150 pers

Elgkalven –> 90 pers

Elgpost 1–4 –> 12 pers

Vinstua –> 26 pers

Elgstuene –> 26 pers

FAVN BAR & SPISERI

TV-rommet –> 14 pers

Stua –> 8 pers

HOTEL CENTRAL

Elvelyst –> 250 pers

Elvelyst 1 –> 46 pers

Elvelyst 2 –> 90 pers

NO22

Elgstua Hotel - kanskje innlandets beste konferansehotell

Elgstua Hotel: Møte- og konferanselokaler på Elgstua Hotel

Hotel Central - sentrumsnært og moderne

Møte og konferanselokaler på Hotel central

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.

BORDBESTILLING