Elgstua konferansesenter

Konferanse

Konferansehotell med masse muligheter

Vårt konferansesenter skreddersyr møte- og arrangementspakker med alt inkludert, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet. Fra mindre til større konferanser, møter og samlinger – vi tilbyr opplevelser og event tilpasset dine deltakere.

Dagmøter

Dagmøter er tilrettelagt for god gjennomføring av heldagsmøter. Våre møterom er universelt utformet med moderne AVR utstyr. Alle deltakere får pausemat buffé formiddag og ettermiddag, to-retter konferanselunsj og kaffe/te/vann gjennom hele dager. Våre konferanseverter kan ta seg av all planlegging og oppfølging både i forkant, og under møtet.

Halvdag, kveld eller drop-in

Korte møter eller få deltakere! Vi har gode møtepakker for dine møter. For kortere møter eller få deltakere setter vi sammen den møtepakken du ønsker. Det er lavterskel å gjennomføre møter hos oss. La oss tilrettelegge for deg så du kan fokusere på møtet. Våre møterom er universelt utformet med moderne AVR utstyr

Helpensjon

Helpensjon tar vare deg og alle dine deltakere gjennom hele dagen, og avslutter med deilig konferansemiddag og overnatting i våre moderne rom. Våre møterom er universelt utformet med moderne AVR utstyr. Alle deltakere får pausemat buffé formiddag og ettermiddag, to-retter konferanselunsj, kaffe/te/vann gjennom hele dager og tre-retter konferansemiddag samt overnatting i våre romslige og moderne hotellrom. Våre konferanseverter kan ta seg av all planlegging og oppfølging både i forkant, og under møtet.

Event og arrangement

Vi er en helhetlig leverandør av event og aktiviteter, og tilbyr skreddersøm for større og mindre samlinger, dagsmøter og kveldsmøter. Med over 1000 kvm moderne lokaler for konferanse, event og restaurant på våre hotell er det kun fantasien som setter grenser.

Overlat alt til oss for neste konferanse, kveldsmøte, årsmøte, samling, julebord, jubileum eller sosial samling for ansatte. Avslutt møtedagen med quiz, shuffleboard, konsert, stand up eller mingling i sportsbaren eller i cocktailbaren på Innlandets kuleste utested! Master Class-middag, smakinger eller bartender for en kveld. Kveldsvandring langs Glomma, tapas, eller lær om akevitt på Elgstua Hotel – sertifisert for fatmodnet akevitt. Besøk Kongerommet fra filmen «Kongens Nei» og få historien om «Tre dager i april». Møt de fem store rovdyrene i Norge.

Opplev festspillene med klassisk musikk og ungdomsfilharmonikerne, Smaksfestivalen, jakt- og fiskedagene og filmfestivalen Movies on War. På våre faste ukentlige aktiviteter deltar konferansedeltakere og hotellgjester uten planlegging; quiz, afterwork og Wine Down Wednesday. Fra mindre til større konferanser, møter og samlinger – vi tilbyr opplevelser og event tilpasset din samling.

Beste Hotellfrokost

Elgstua Hotel er stolt vinner av Fylkets Beste hotellfrokost for 7. gang! Ta med kolleger og samarbeidspartnere og start dagen med fylkets beste frokost – eller unn deg en hyggelig frokoststund for deg selv. Drop-in frokost, bare meld fra i resepsjonen ved ankomst.

Forretningslunsj

Lunsjmøte er en hyggelig og uformell ramme for ditt møte. Vi serverer deilig lunsj hver dag i tradisjonelle Elgstua Kafé. Ingen planlegging. Du er alltid velkommen!

Ta kontakt så hjelper vi deg

– Ta kontakt så skal jeg hjelpe deg med å sette opp din konferanse og det som hører til. 

Inger Berger Bjørnebye
Salgssjef 932 67 505 | epost

 

For andre henvendelser og møtebooking

Servering og fasiliteter

Varer konferansen over to dager og det skal serveres festmiddag om kvelden, dekkes salen om med runde bord, hvite duker, og lys og blomster på bordene. Restaurant Jaktlaget brukes også ved slike anledninger. Valget er ditt.

Er dere en mindre gruppe har vi koselige Elgstuene – et mindre selskapslokale perfekt for en hyggelig middag etter en lang møtedag.

Vi serverer vår energirike pausematbuffé i Tiurn kaffebar, og lunsj serveres i Restaurant Jaktlaget. Enten stor flott lunsjbuffé eller lunsjtallerken med flere nydelig smaker. Vårt velrennomerte kjøkken bruker gjerne kortreiste og lokale råvarer.

 

Favn Bar & Spiseri

På torget, i Elverum sentrum, ligger Favn Bar & Spiseri. Her har vi et koselig møterom for opp til 20 personer. Vi arrangerer faste mat- og drikkearrangementer hver uke, og temakvelder hvor din gruppe kan delta på. 

For mindre grupper vil vi virkelig anbefale å bestille det populære peisbordet. Her sitter du på høye komfortable stoler rundt flammene fra peisen med god mat og noe godt i glasset.

 

Mingleområdet

Lobbyområdet som ligger i tilknytning til møterommene brukes gjerne til utstilling, stands og mingling i pauser og avslapping mellom tunge faglige økter.

Her er kaffebuffèt og også hvor Jegern bar ligger.

Kultur, restauranter og underholding

Vårt søsterhotell i Elverum sentrum, Hotel Central, har kanskje Innlandets flotteste utested, Central Scene. Her finner du sportsbar, cocktailbar, kulturscene og nattklubb med DJ. Hver torsdag arrangeres en svært populær quiz-kveld. Er dere heldig kan møtedato sammenfalle med et show med stand up-komiker eller et kjent band som holder konsert på scena.

Ønsker din gruppe å delta på quiz eller å svinge seg på dansegulvet så ordner vi transport. Det er også gangavstand mellom hotellene.

Thon Partner Hotel Central

Thon Partner Hotel Central sine møte- og konferansefasiliteter er totalrenovert. Alle lokaler framstår som lyse og svært delikate, og er moderne utstyrt. Her kan du bestemme oppsett som er mest hensiktsmessig for ditt møte, og vi tilpasser oss dine ønsker.

Møte- og konferanserom

Vi har fire møterom med ulik størrelse, alle lyse og delikate, god takhøyde og med dagslys. Den store konferansesalen kan konfigureres etter hva som er hensiktsmessig for din konferanse.

Se våre møterom

Servering og fasiliteter

Lunsj serveres i populære Restaurant To Runde Bord. Vårt kjøkken setter alltid kvalitet på mat svært høyt, og lokale og sesongbetonte råvarer er alltid på menyen.

Ønsker dere å avslutte en lang møtedag med en bedre middag, dekker vi vi med runde bord og hvite duker i bankettsalen eller reserverer koselig bord i restauranten. Er dere en mindre gruppe kan NO22, et koselig chambre séparée, benyttes.

Ønskes kanskje en pianist som spiller bakgrunnsmusikk eller underholdning under middagen? Spør oss, vi har lokale og profesjonelle pianister vi ofte bruker til flere anledninger.

Bar Tømte Glass er en koselig lobbybar hvor gruppen din kan møtes til en hyggelig prat og aperitiff før middag. Eller dere kan ta en pust i bakken i en myk stol gjennom møtedagen, i rolige omgivelser.

Se bilder fra Central Hotell

Central Scene

Hotel Central har kanskje Innlandets flotteste utested, Central Scene. Her finner du sportsbar, cocktailbar, kulturscene og nattklubb med DJ. Hver torsdag arrangeres en svært populær quiz-kveld. Er dere heldig kan møtedato sammenfalle med et show med stand up-komiker eller et kjent band som holder konsert på scena.

Ønsker din gruppe å delta på quiz eller å svinge seg på dansegulvet så ordner vi transport. Det er også gangavstand mellom hotellene.

Elgoksen –> 250 pers

Elgkua –> 150 pers

Elgkalven –> 90 pers

Elgpost 1–4 –> 12 pers

Vinstua –> 26 pers

Elgstuene –> 26 pers

Se møterom

TV-rommet –> 14 pers

Stua –> 8 pers

Elvelyst –> 250 pers

Elvelyst 1 –> 46 pers

Elvelyst 2 –> 90 pers

Se møterom

Nyhetsbrev fra oss?

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.

Innlandets beste konferansehotell

Perfekte møte- og konferanselokaler

Hotel Central - sentrumsnært og moderne

Møte og konferanselokaler på Hotel central

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.