Previous
Next

Elgstua AS visjon

Tradisjonsrike Elgstua AS gir gjestene komfort, kvalitet og minnerike opplevelser.

Vår historie - Elgstua AS

Elgstua Kafé ble etablert som kafé og overnattingsted i 1959, av Berit og John Hellvege. Med solid og hjemmelaget husmannskost på menyen ble det raskt et populært spisested både for reisende og elverumsinger.

Elgstua hadde 18 gjesterom, med bad på gangen. Belegget var alltid høyt og kafédriften gikk strålende. Berit Hellvege miste sin mann og drev kaféen videre alene til hun ville pensjonere seg. Hun ønsket sterkt å selge til John Tømte, som hun visste ville drive stedet videre i god ånd.

I 2006 kjøpte John Tømte Elgstua Kafé og gatekjøkkenet Soppen. Kaféen ble pusset opp og drevet videre i Hellveges ånd. Og Soppen ble til Jafs.

1. juni 2013 åpnet Scandic Elgstua, et moderne konferanse- og møtehotell med 107 rom. Men også perfekt for ferie og fritid. Du kan f eks bo hos oss og kjøre på ski i Trysil – Norges største alpinanlegg.

Kaféens fine mattradisjoner ble videreført til hotellets Restaurant Jaktlaget. Hotellets gjester kan velge om de vil spise i kaféen eller restauranten og få den samme nydelig maten.

Hotellet har også flotte lokaler for alle livets begivenheter – fra store bryllup, jubileer, konfirmasjon og barnedåp, men også mer intime lokaler for minnestund og mindre selskap.

Meet Our Executive Chef

Elgstuas mottok i årene framover en rekke priser og utmerkelser

Årets bedrift i Elverum 2009

Norges beste hotell i Hotels.com Award 2015 – basert på gjester som har bodd på hotellet. Vi delte denne prisen med

The Thief og Basecamp Spitsbergen på Svalbard

Housekeeping Award 2017 og 2019 – 1. plass Årets reneste hotell i Scandic-kjeden – blant 90 hoteller i Norge

Twinings Best Breakfast – Norges beste hotellfrokost i Hedmark i 2014–2019

Gasellebedrift i 2016

Årets Net Promoter Score Hotel 2017 – Førsteplass i Norge og tredjeplass av 270 Scandic-hoteller i Europa

Våren 2017 ble sentrumshotellet Central Hotel oppkjøpt og ble en del av Elgstua AS – Scandic Central Elverum.

Etter omfattende renovering åpnet hotellet i november 2017. 83 leker gjesterom, Restaurant To Runde Bord finner du på Central, Bar Tømte Glass, samt selskaps- og møtelokalet NO22. Konferansesalen, Elvelyst er også ny med moderne AV-utstyr. I likehet med søsterhotellet Elgstua ønsker Central å være et moderne hotell som skal være perfekt både for ferieopphold, kurs- og konferanse og selskapslokaler for alle livets begivenheter. Og tilby ulike arrangementer.

I august 2019 åpnet Central Scene – Innlandets råeste utested

Dermed kan Central tilby alt fra overnatting, nydelig mat, dans og underholdning til reisende, men også Elverums befolkning.

FAVN Bar & Spiseri er siste tilskudd i Elgstua AS

FAVN åpnet i juni 2019 med en meny som favner de fleste ganer. Lunsj, á la carte og ulike mat- og drikkerelaterte arrangementer. Bar og take away.

Møte- og selskaplokaler.