ELGSTUA CATERING

Julemeny

Vår deilige menyer for middager i særklasse. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert. Vi foretrekker norske grønnsaker og følger sesongen.

CATERINGMENY

Fem julesnitter

Røkt laks med eggerøre, reker med majones, ribbe med rødkål og sviske, sylte med sennep og sviske, kalkun med waldorfsalat.

Kr 229,- pr pers • F E SU L Hvete

Kald juletallerken

Røkelaks med eggerøre, rømmesild, gravet laks med sennepdill – saus (sennepdill-saus), ribbe med rødkål og svisker, sylte, lammerull med sennep, brie og kalkunbryst med Waldorfsalat. Serveres med brød, lefse, fatbrød og smør
Kr 295,- pr pers • F SU G L S Valnøtter

Juletallerken

Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, ribb• G SU Lesaus, epler, sviske, lefse og kokt potet.

Kr 365,- pr pers

Pinnekjøttallerken

Servert med vossakorv, hjemmelaget rotmos, pinnefett og kokt potet.

Kr 415,- pr pers • SU L

Rakfisktallerken

Servert med rømme, rødløk, purreløk, syltet r ødbeter, egg og mandelpotet. Godt smør, lefse og flatbrød
Kr 385,- pr pers • F SU G L E

Stekt kalkunbryst

Servert med Waldorfsalat, rosenkål med bacon og løk, kokt potet og fløtesaus
Kr 345 pr pers • L SE Valnøtter

Julekoldtbord

Juleskinke med Waldorfsalat
Hjemmelaget sildesalat og sursild
Julesylte med sennep, svisker, rødbeter og lefse
Ribberull med rødkål
Kalkun med potetsalat
Vår egenrøkte laks med eggerøre
Rakfisk med rødløk, purreløk og rømme
Gravet laks med sennepdillsaus og egg
Godt smør, brød, lefse og flatbrød

Kr 399,- pr pers • F SU L G E S Valnøtter

Tillegg

Varm julemat innholder Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, potet, julesaus, surkål, rødkål epler, svisker & potet
kr 275,- pr pers.

Pinnekjøtt vossakrov, rotmos & potet
kr 265,- • SU

Karamellpudding med krem og karamellsaus,
Kr 85,- pr pers • L E
Multekrem.
Kr 95,- pr pers • SU L
Riskrem med rød saus.
Kr 75,- pr pers • SU L Mandler som pynt

Priser er i tillegg til prisen for julekoldtbordet

E= Egg
F= Fisk
G= Gluten
L= Laktose
N= Nøtter
S= Sjømat
SU=Sulfitter
SO= Soya

 

Minimum 10 personer, og hele selskapet må velge samme rett. Kjøkkenet vårt leverer det meste innen catering. Kontakt oss for bestilling, pris på utkjøring,
kokk/servitør eller leie av dekketøy på tlf 62 40 10 70, eller send mail til elgstua@olavthon.no

SEND FORESPØRSEL OM CATERING

Minimum 10 personer. Kjøkkenet vårt leverer det meste innen catering.
Kontakt oss for bestilling, pris på utkjøring, kokk/servitør eller leie av dekketøy.