ELGSTUA CATERING
Julemeny
Vår deilige menyer for middager i særklasse. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert. Vi foretrekker norske grønnsaker og følger sesongen.
CATERINGMENY
Fem julesnitter
Røkt laks med eggerøre, reker med majones, ribbe med rødkål og sviske, sylte med sennep og sviske, kalkun med waldorfsalat.
Kr 229,- pr pers • F E SU L Hvete
Kald juletallerken
Røkelaks med eggerøre, rømmesild, gravet laks med sennepdill – saus (sennepdill-saus), ribbe med rødkål og svisker, sylte, lammerull med sennep, brie og kalkunbryst med Waldorfsalat. Serveres med brød, lefse, fatbrød og smør
Kr 295,- pr pers • F SU G L S Valnøtter
Juletallerken
Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, ribb• G SU Lesaus, epler, sviske, lefse og kokt potet.
Kr 365,- pr pers
Pinnekjøttallerken
Servert med vossakorv, hjemmelaget rotmos, pinnefett og kokt potet.
Kr 415,- pr pers • SU L
Rakfisktallerken
Servert med rømme, rødløk, purreløk, syltet r ødbeter, egg og mandelpotet. Godt smør, lefse og flatbrød
Kr 385,- pr pers • F SU G L E
Stekt kalkunbryst
Servert med Waldorfsalat, rosenkål med bacon og løk, kokt potet og fløtesaus
Kr 345 pr pers • L SE Valnøtter
Julekoldtbord
Juleskinke med Waldorfsalat
Hjemmelaget sildesalat og sursild
Julesylte med sennep, svisker, rødbeter og lefse
Ribberull med rødkål
Kalkun med potetsalat
Vår egenrøkte laks med eggerøre
Rakfisk med rødløk, purreløk og rømme
Gravet laks med sennepdillsaus og egg
Godt smør, brød, lefse og flatbrød
Kr 399,- pr pers • F SU L G E S Valnøtter
Tillegg
Varm julemat innholder Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, potet, julesaus, surkål, rødkål epler, svisker & potet
kr 275,- pr pers.
Pinnekjøtt vossakrov, rotmos & potet
kr 265,- • SU
Karamellpudding med krem og karamellsaus,
Kr 85,- pr pers • L E
Multekrem.
Kr 95,- pr pers • SU L
Riskrem med rød saus.
Kr 75,- pr pers • SU L Mandler som pynt
Priser er i tillegg til prisen for julekoldtbordet
E= Egg
F= Fisk
G= Gluten
L= Laktose
N= Nøtter
S= Sjømat
SU=Sulfitter
SO= Soya
Minimum 10 personer, og hele selskapet må velge samme rett. Kjøkkenet vårt leverer det meste innen catering. Kontakt oss for bestilling, pris på utkjøring,
kokk/servitør eller leie av dekketøy på tlf 62 40 10 70, eller send mail til elgstua@olavthon.no