ELGSTUA

KONFERANSEHOTELL

Konferansesenter

Konferansehotell med store muligheter

Vårt konferansehotell skreddersyr kurs- og konferanse-pakker med alt inkludert, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet. Fra mindre til større kurs, konferanser, møter og samlinger – vi tilbyr opplevelser og event tilpasset dine deltakere.

Gøyale samlinger

Hos oss er den sosiale opplevelsen minst like viktig som den faglige. Det sosiale i en samling styrker den faglige utvekslingen og bygger relasjoner mellom deltakerne. Vi har gode rammer og arenaer til dette gjennom talere, vinsmaking, matopplevelser, pub med quiz, nattklubb og konserter. Vi kan lage det som passer din samling.

Event og arrangement

Vi er en helhetlig leverandør av event og aktiviteter, og tilbyr skreddersøm for større og mindre samlinger, dagsmøter og kveldsmøter. Med over 1000 kvm moderne lokaler for konferanse, event og restaurant på våre hotell er det kun fantasien som setter grenser.

Overlat alt til oss for neste konferanse, kveldsmøte, årsmøte, samling, julebord, jubileum eller sosial samling for ansatte. Avslutt møtedagen med quiz, shuffleboard, konsert, stand up eller mingling i sportsbaren eller i cocktailbaren på Innlandets kuleste utested! Master Class-middag, smakinger eller bartender for en kveld. Kveldsvandring langs Glomma, tapas, eller lær om akevitt på Elgstua Hotel – sertifisert for fatmodnet akevitt.

Konferansehotell med enestående opplevelser

Kombinér konferansen med andre arrangement og opplevelser i regionen. Besøk Kongerommet fra filmen «Kongens Nei» og få historien om «Tre dager i april». Opplev festspillene med klassisk musikk og ungdomsfilharmonikerne, Smaksfestivalen, jakt- og fiskedagene og filmfestivalen Movies on War. På våre faste ukentlige aktiviteter deltar konferansedeltakere og hotellgjester uten planlegging; quiz, afterwork og Wine Down Wednesday. Fra mindre til større konferanser, møter og samlinger – vi tilbyr opplevelser og event tilpasset din samling.

– Ta kontakt så skal jeg hjelpe deg med å sette opp din konferanse og det som hører til. 

Inger Berger Bjørnebye
Salgssjef 932 67 505 | epost

Konferansehotellets fasiliteter

Dagmøter

Dagmøter på vårt konferansehotell er tilrettelagt for god gjennomføring av heldagsmøter. Våre møterom er universelt utformet med moderne AVR utstyr. Alle deltakere får pausemat buffé formiddag og ettermiddag, to-retter konferanselunsj og kaffe/te/vann gjennom hele dager. Våre konferanseverter kan ta seg av all planlegging og oppfølging både i forkant, og under møtet.

Halvdag, kveld eller drop-in

Korte møter eller få deltakere! Vi har gode møtepakker for dine møter. For kortere møter eller få deltakere setter vi sammen den møtepakken du ønsker. Det er lavterskel å gjennomføre møter hos oss. La oss tilrettelegge for deg så du kan fokusere på møtet. Våre møterom er universelt utformet med moderne AVR utstyr

Helpensjon

Helpensjon tar vare deg og alle dine deltakere gjennom hele dagen, og avslutter med deilig konferansemiddag og overnatting i våre moderne rom. Våre møterom er universelt utformet med moderne AVR utstyr. Alle deltakere får pausemat buffé formiddag og ettermiddag, to-retter konferanselunsj, kaffe/te/vann gjennom hele dager og tre-retter konferansemiddag samt overnatting i våre romslige og moderne hotellrom. Våre konferanseverter kan ta seg av all planlegging og oppfølging både i forkant, og under møtet.

Beste Hotellfrokost

Elgstua Hotel er stolt vinner av Fylkets Beste hotellfrokost for 7. gang! Ta med kolleger og samarbeidspartnere og start dagen med fylkets beste frokost – eller unn deg en hyggelig frokoststund for deg selv. Drop-in frokost, bare meld fra i resepsjonen ved ankomst.

Lunsjmøte

Lunsjmøte er en hyggelig og uformell ramme for ditt møte. Vi serverer deilig lunsj hver dag i tradisjonelle Elgstua Kafé. Ingen planlegging. Du er alltid velkommen!

Ta kontakt så hjelper vi deg

Elgoksen –> 250 pers

Elgkua –> 150 pers

Elgkalven –> 90 pers

Elgpost 1–4 –> 12 pers

Vinstua –> 26 pers

Elgstuene –> 26 pers

Se møterom

TV-rommet –> 14 pers

Stua –> 8 pers

Elvelyst –> 250 pers

Elvelyst 1 –> 46 pers

Elvelyst 2 –> 90 pers

Se møterom

Nyhetsbrev fra oss?

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.

Innlandets beste konferansehotell

Perfekte kurs- og konferanselokaler

Hotel Central - sentrumsnært og moderne

Kurs og konferanselokaler på Hotel central