Hotell i Elverum

Elgstua Hotell – et innholdsrikt hotell med en personlig atmosfære som vil gjøre ditt opphold hos oss til en hyggelig opplevelse.

Vi har alt du trenger for å arrangere en vellykket konferanse eller et inspirerende møte. Våre moderne møterom og konferansesaler kan tilpasses for å imøtekomme dine behov.

Våre restauranter tilbyr lokale og sesongbaserte retter som vil friste smaksløkene dine, og vår bar har en spennende cocktailmeny som vil gi deg den perfekte starten på kvelden.

Når natten faller på, kan du feste videre på vår populære nattklubb eller nyte konserter på vår anerkjente scene.

Thon Hotell Elgstua

Thon Partner Elgstua er et moderne hotell med lekre og lyse hotellrom, samt 10 flotte møterom. Hotellet ligger i hjertet av Innlandet, kun én time fra Oslo Lufthavn, og er ditt foretrukne valg for overnatting i Elverum. På hotellet finner du også koselig Restaurant Jaktlaget.

Thon Hotell Central

Hotel Central ligger i sentrum av byen, og har 83 lekre og lyse hotellrom, samt den populære restauranten To Runde Bord og baren Tømte Glass. I hotellets underetasje finner du Central Scene – Innlandets kanskje råeste utested – med cocktailbar, sportsbar, konsertscene og disco.