Central Scene

Under samme tak finner du cocktail- og vinbar, sportsbar hvor du kan se favorittlaget ditt vinne toppkampen, nattklubb, samt konsert- og kulturscene. Vårt populære utested kan også benyttes til private- og firmaarrangement, eller som et element på kvelden under møte og konferanser.

Torsdagsquiz

Liker du å teste deg på quiz? Hos oss blir du utfordret i spørsmål om alt mellom himmel og jord. Det som er lett å svar på for deg er ikke nødvendigvis det for konkurrenten så her ligger det stor spenning i lufta når kveldens vinnerlag skal kåres.

Vi gjennomfører quiz hver torsdag kl. 20:00 på Central Scene, og alle er velkomne! Booker du et bord, vil det følge med en liten overraskelse på bordet Vi Quizzes! - Tord og Per Olav

Helgens DJ:

Fredag: Reidar Busknes Reidar Buskenes har gjennom en lang karriere fått gleden av å spille på samme scene som Tiësto, Kygo, Alan Walker, David Guetta, Eric Prydz, Martin Solveig, Otto Knows og Dimitri Vegas & Like Mike. Han har frekventert klubber og store eventer i Las Vegas, Miami, Jamaica, Mexico og London. I 2016 spilte han på Findings-festivalen i Oslo.

Ved siden av turnering og festivaljobber har han tilbrakt over 15 år som programleder og DJ på P4 og NRJ og vært programleder på både TV2, NRK1 og NRK2.

Firmaarrangement på Central Scene

Visse du at du kan ha firmaarrangement på Central Scene? Vi har perfekte fasiliteter for firmafest, julebord, sommerfest, tapas & sportsbar, quiz-kveld og skreddersydde arrangement med smaking i cocktailbaren.

Ta kontakt med oss så skal vi lage det du ønsker å tilby bedriftens ansatte. det kan selvsagt kombineres faglig innhold i våre konferanselokaler.

 

Pakker

  • Quiz – Bli testet på alt mellom himmel og jord. Anbefalt deltakere 20-200

  • Musikk Quiz – Test din kunnskap om musikk. Musikk fra ulike sjangere, tidsperioder eller mix. Dere bestemmer. Anbefalt deltakere 20-200

  • Musikk bingo – En herlig aktivitet som passer for alle. Hør på musikken og finn riktig låt og nummer. Anbefalt deltakere 10-200

  • Karaoke – opp på scena og syng dine favorittlåter. Herlig, sosialt og passer for alle. Anbefalt antall deltakere 20-200

  • Bartender for en kveld – Ta plass bak bardisken og mix din egen signaturdrink. Anbefalte deltakere 4-20

  • Shuffleboard turnering – kombiner en hyggelig kveld med turnering. Gruppespill og Finale. Premie til vinnerlaget.

  • Grab the mic! Kombinerer musikk-kunnskap, reaksjon og sangstemme. Grab the mic passer bra som tilleggsaktivitet. Anbefalt deltakere 10-100

  • Ditt event. Vi skreddersyr et uforglemmelig event for din gruppe.

RESERVASJON TIL TORSDAGSQUIZ

Åpningstider

Torsdag 19. Fredag og lørdag 21–03

Aldersgrense fredag 18 år og lørdag 20 år

RESERVASJON TIL TORSDAGSQUIZ

Storgata 22
2414 Elverum

Åpningstider Jula

Central Scene Quiz torsdag 22. og 29.12. Juleåpent søndag 25., mandag 26. og lørdag 31.12.

Hva skjer på Central Scene?

Hva skjer på Central Scene?

17. juni 2023

Sommerfest på Favn og Central Scene: Vi tar En Dags Pause og hyller Jahn Teigen med middag og et forrykende covershow.

Faste arrangement

En gruppe menn som deltar i en torsdagsquiz som står foran en bar.
Central Scene

Quiz hver torsdag

Med vår filosofi om at eventunderholdning skal være morsomt, folkelig og en jovial opplevelse,
ønsker vi i Quizgutta å skape en flott ramme på eventet
enten du er gammel eller ung, «smart» eller «dum».

LES MER
Beklager, det er ikke noe søkeord 'julehus' relatert til den gitte beskrivelsen. Oppgi relevante søkeord slik at jeg kan endre setningen tilsvarende.
Central Scene

Central Scene i helgen

Fredag og lørdag på Sentral Scene: Se hva som skjer på Central Scene; hvilken DJ, hvem spiller, fotballkamp, mat og party.

LES MER

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.