Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Elgstua AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten.

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, benytter vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om besøkendes bevegelser på nett. Basert på dette får vi informasjon om sider som besøkes, hvilken side man kom fra, og hvor lenge besøket varer hos oss. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Vi benytter Mailchimp til våre nyhetsbrev.

Formålet med å samle inn data er: 

  • Skreddersy brukeropplevelsen på vår nettside
  • Kommunisere med deg slik du ønsker dersom du legger igjen persondata (via f.eks. nyhetsbrev)
  • Sende deg ønsket informasjon

Vi behandler kun persondata du selv velger å legge igjen på vår nettside.

Elgstua AS selger eller formidler ikke personopplysninger til tredjepart – vi bytter heller ikke opplysninger med tredjeparter.  Vi tar personvern på alvor og vil ta alle forholdsregler for å beskytte dine personlige opplysninger. 

Data du legger igjen på vår nettside lagres i vår database hos Mailchimp. Ønsker du å melde deg av nyhetsbrev gjør du dette enkelt selv via en lenke på ett av nyhetsbrevene vi har sendt deg. Ønsker du å gjøre endringer, legge til eller slette data om deg selv? Kontakt oss på elgstua@scandichotels.com.

Vi er underlagt norske lover og regler. I Norge er det Datatilsynet som kontrollerer at personvernregler blir fulgt.