ELGSTUA CATERING

Catering i Elverum

Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk, grønnsaker og vilt er alltid fra norske leverandører. Vi har et rikt utvalg av retter for henting eller utkjøring. Elgstua kan hjelpe deg med både kokk, dekketøy og servitør.

Bankett

Vår deilige bankettmeny for middager i særklasse. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert. Vi foretrekker norske grønnsaker og følger sesongen.

Innlandsmeny

En smak av Innlandet! Råvarer fra Innlandet og alltid norske grønnsaker i sesong. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert.

Koldtbordmeny

Våre varierte og spennende koldtbord, med tilvalg av varme retter. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert. Velg mellom klassisk, god og variert, eller fra hav og skog.

Konfirmasjonsmeny

Ungdommelige retter og mat for voksne. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert. Velg mellom klassisk, tapas og treretter.

Påsmurt

Snitter, wraps, smørbrød og baguetter! Deilig mat for alle anledninger. Våre kjøkken har et stort fokus på lokale produkter og bærekraftig mat. Kylling, fisk og vilt er alltid fra norske leverandører. Så langt det er tilgjengelig på det norske markedet er også storfe og svin norskprodusert.

Minnestund

Vi har lokaler i flere størrelser som lager den fine rammen rundt denne stunden som er så viktig, og hvor så mange følelser er involverte. Da kan du selv få slippe matlaging og rydding, og bare få være sammen med dine nære. Vi har ulike menyer, og spør oss om du ønsker noe annet, vi er fleksible. Hotel Central ligger i gangavstand til Elverum kirke. Elgstua Hotel tilbyr gratis parkering.

Julemeny

Gi dine julefeiringer en smakfull vri i år med vår eksklusive julecatering. Vårt utvalg inkluderer delikatesser som saftig ribbe, mørt pinnekjøtt, tradisjonell rakfisk, og saftig kalkun. La oss ta vare på julematlagingen, slik at du kan nyte kvalitetstid med familie og venner. Bestill nå for en uforglemmelig smaksopplevelse denne julen!

VÅRE MENYER

Bestill catering her

Bestill catering her

Eget lokale for selskapet ditt?

Lokalleie på kr 150 pr pers

Selskapslokale inkluderer, oppdekking med hvite duker, hvite servietter, lyslykter og husets lekre blomsterdekorasjoner. 

Vi setter opp lokalet etter ditt ønske – runde bord, hestesko eller langbord.

Vi har leie av kokk og/eller servitør.
Leie av kokk kr 450 pr time. Minimum 20 pers.

Nyhetsbrev fra oss?

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.