Neonskilt med tekst "#central scene klubbkveld med standup" mot en mørk murveggbakgrunn.

Klubbkveld med Standup Innlandet

Klubbkveldene inneholder flere komikere, både kjente og ukjente, ferske og rutinerte. Det betyr at det er enda flere å le av, og garantert ulik humor.
Del på Facebook
Del på Twitter

DATO: Onsdag 17. april
KLOKKEN: 20:00
STED: Central Scene Elverum

Standup Innlandet inviterer til klubbkveld på Central Scene. Klubbkveldene inneholder flere komikere, både kjente og ukjente, ferske og rutinerte. Det betyr at det er enda flere å le av, og garantert ulik humor. Her vil du få rå vitser, vitser under arbeid og se komikere utfolde seg fritt. Dette er standup som standup skal være. Dette er standup som standup skal være. 

Pernille Haaland!
Hun har drevet med standup siden 2016 og har en bred erfaring. I London har hun opptrådt på The Comedy Store, Top Secret Comedy Club, Leicester Square Theatre, Soho Theatre og turnert Europa med solo show «Resting Confused Face». Hun har også deltatt med solo show i Edinburgh Fringe Comedy festivalen, 6 år på rad.

Hjertelig velkommen til en kveld pakket med latterkrampe!

ALDERSGRENSE: 18 år. Alle under 18 må ha med seg en edru voksen over 23.

Kampanjeplakat for en klubbkveld med standup med artist Andea Haavland og andre, planlagt til 17. april kl 20:00.

DATO: Onsdag 08.mai
KLOKKEN: 20:00
STED: Central Scene Elverum

Standup Innlandet inviterer til klubbkveld på Central Scene. Klubbkveldene inneholder flere komikere, både kjente og ukjente, ferske og rutinerte. Det betyr at det er enda flere å le av, og garantert ulik humor. Her vil du få rå vitser, vitser under arbeid og se komikere utfolde seg fritt. Dette er standup som standup skal være. 

Christer Torjussen!
Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid i humorfaget. I 2017 reiste han rundt med forestillingen “Drittpappa” som fikk strålende mottagelse og flere seksere på terningen – etterfulgt av «Idiot» som ble spilt i 2019.
Nå er han aktuell med «MidtlivsChrister» som er hans fjerde soloshow i rekken. Tobarnsfaren er en av våre faste komikere på Latter, og hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi. Under pandemien gikk han viralt med «Tid for Bok» på sosiale medier, hvor han byttet ut ord fra fagbøker og fikk etterhvert millioner med visninger. Han har også mottatt Komiprisen for beste standup, samt den prestisjetunge Stå Opp-prisen.
Hjertelig velkommen til en kveld pakket med latterkrampe! Dette vil du ikke gå glipp av! Dørene åpner 19:00.

ALDERSGRENSE: 18 år. Alle under 18 må ha med seg en edru voksen over 23.

Reklameplakat for et klubbkveld med standup comedy-arrangement med Christer Torjussen og andre komikere, planlagt til 8. mai på Central Scene.

MER SOM SKJER HOS OSS

12. oktober 2024

OSLO ESS er tilbake på Central Scene! Etter mer enn 12.000 solgte billetter under høstturneen 2023, så legger Oslo Ess ut på ny turné høsten