En mann i solbriller står foran en oransje bakgrunn på Klubbkveld med Standup Innlandet.

Morgan Sulele er tilbake!

Morgan Sulele er tilbake på Central Scene! Bli med på festen du også!
Del på Facebook
Del på Twitter

Morgan Sulele

Siden gjennombruddet med «Bare Min» sommeren 2016, har Morgan Sulele turnert og spilt konserter og festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele Norden. Legger du sammen egne låter og låter han har skrevet for andre har han generert over 900 millioner streams så langt.

Magnus Clausen, som han egentlig heter, er også en av låtskriverne på John Legends låt «In My Mind», som i skrivende stund har drøye 40 millioner streams. Clausen har i tillegg vært delaktig på det nye albumet til Alan Walker, og co-skrevet låten «Not You ft. Emma Steinbakken». Han har i tillegg jobbet med artister som Matoma, Tungevaag & Raaban, Marcus & Martinus, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman.

November 2022 slapp Sulele låta «Oppmerksomhet» sammen med William Gamborg (fra Quickstyle), som klatret opp til en #1 på både Spotify Top50 Norway og VG-lista. Dette er den sjette top10 til Morgan Sulele. «Oppmerksomhet» er en interpolation fra den globale hiten «Samba de Janerio» og produsert av Anders Nilsen.

KONSERTSTART: 22:00
DØRENE ÅPNER: 21:00
ALDERSGRENSE: 18 år. Alle under 18 må ha med seg en edru voksen over 23.

Konsert inkl. julebordbuffét

Vi serverer julebordbuffè fra kl. 18:00! Kombiner det med konsert, og sikre deg årets beste julebord! 

  • Kun kr. 795,- pr pers

Bestilling av julebord buffé og konsert for bedrifter og større grupper på faktura, bestill her:

MER SOM SKJER HOS OSS

12. oktober 2024

OSLO ESS er tilbake på Central Scene! Etter mer enn 12.000 solgte billetter under høstturneen 2023, så legger Oslo Ess ut på ny turné høsten