Spill golf på fem av Norges beste baner

Med utgangspunkt fra Elgstua Hotel eller Hotel Central kan du spille på hele 5 baner! Fra Kongsvinger i sør til Rena og Trysil i nord spiller du på flere av Norges beste baner.
Del på Facebook
Del på Twitter

Her får dere spilt på skogsbaner, parkbaner og fjellbaner med ulik grad av utfordring. Banene har hyggelige anlegg hvor dere kan samles til en pause og matbit.

Kombiner overnatting på Elgstua Hotel eller Hotel Central og få rabatt på greenfee ved å vise frem kvittering for overnatting på ett av våre hotel.

Elgstua Hotel er fylkesvinner av beste hotellfrokost. Her får dere også gratis parkering og deilig tradisjonsmat på velrennomerte Elgstua Kafé.

Hotel Central er et sjarmerende hotel i Elverum sentrum. Her får dere hyggelige rom og en avslappende atmosfære midt i sentrum med gangavstand til alle byens tilbud.

Trysil golfbane

Trysilfjellet Golfbane ligger flott til ved foten av Trysilfjellet, ca. 40 minutters kjøring fra Elverum. En spennende og variert 18 hulls skogsbane, par 72, som ligger fint i terrenget. Mange utfordrende hull både for nybegynnerne og erfarne golfspillere.

Elverum Starmoen golfbane

følg veien over Glomma og videre rett frem gjennom Elveurm retning Trysil. Ca 3 km etter at du kjørt over Glomma, tar du av til høyre inn på Langholsvegen (skiltet med "Golf" like etter du har passert en Rema 1000- og Kiwi-butikk på hver sin side av veien). Deretter følger du veien i ca 4 km før du tar av til høyre (se skilt "Starmoen fritidspark").

Rena Sorknes golfbane

Sorknes ligger 3 km nord for Rena i Åmot kommune i Østerdalen. Banen er vakkert anlagt på flat furumo og sandgrunn, hvilket gjør at beliggenheten er optimal. Spilleflatene på Sorknes tåler mer regn enn de fleste andre golfanlegg i Norge. Rena er kjent for stabilt innlandsklima, med mange soldager, noe som gjør at Sorknes landet rundt er kjent for sin høye kvalitet.

Kongsvinger golfbane

Atlungstad Golf er et 18-hulls golfanlegg designet av den kjente golfbanearkitekten Dave Thomas LTD. De første 9 hullene nede ved Mjøsa ble tatt i bruk i 2006, og hele 18-hullsanlegget åpnet for spill sommeren 2007. Banen er anlagt i det bølgende kulturlandskapet ned mot Mjøsa sør for Atlungstad Brenneri. Pipa på brenneriet blir et godt siktemerke mot greenen på flere av hullene på banen.

Atlungstad golfbane

Hos oss kan du spille golf sammen med familie og venner på en av de beste og vakreste skogsbaner i Norden. Vårt 18-hulls anlegg, gir muligheter for en unik golfopplevelse for alle, uansett ambisjoner og nivå. Riksvei 2 fra Kongsvinger Sentrum mot Magnor og Sverige, følg skilting til Kongsvingers Golfklubb, med avkjørsel til venstre ved badeplass og Sigernessjøen Camping.

KONTAKT OSS

MER SOM SKJER HOS OSS

Et nærbilde av et Gavekort med et bånd.
Elgstua Hotel

Gavekort

Gavekort med matopplevelse i en av våre restauranter – Favn Bar & Spiseri, Restaurant Jaktlaget, Restaurant Jaktlaget eller Elgstua Kafé

LES MER