En server i en grønn polo holder en tallerken med mat står på uteplassen til Central Restaurant og Bar, med bord og folk i bakgrunnen en solskinnsdag.

Nyt sommeren på Central Restaurant og Bar

Se sommerens meny på Central Restaurant og på fine dager kan du nyte maten ute på Central Terrasse. Se menyen og åpningstider her.
Del på Facebook
Del på Twitter

En restaurant for alle anledninger

Vi ønsker å ønske deg velkommen til vår nyåpnede Central Restaurant og Bar , en avslappet atmosfære midt i hjertet av byen. Med vår nye, solrike uteservering, Central Terrasse, på Hotel Central, inviterer vi deg til å nyte de herlige dagene og magiske kveldene utendørs i godt selskap og med god mat og drikke.

Central Restaurant og Bar er mer enn bare et sted å spise og drikke – det er et levende samlingspunkt for både lokale og besøkende. Enten du ønsker en middag før en spennende konsert, en uformell quizkveld med venner eller latterfylt standupCentral Scene, er vi det ideelle stedet å starte kvelden din.

Frisk meny
Vår kjøkkensjef, Roman Bircher, har satt sammen en ny og spennende meny som reflekterer vårt engasjement for kvalitet, smak og sesongbaserte ingredienser. Fra forretter til hovedretter og søte desserter, er det noe for enhver smak på vår meny. Ta en titt på vårt utvalg her og la deg friste.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Central Restaurant og Bar,  kom og bli med oss for en hyggelig opplevelse!

Uteservering på Central Restaurant og Bar med kurvstoler, små hvite bord, og potteplanter på en solrik terrasse.

Chambre Separee

I tillegg til vår hovedrestaurant og bar, tilbyr vi også en eksklusiv avdeling perfekt egnet for private arrangementer og gruppesamlinger. Enten det er en spesiell anledning som bursdag, jubileum eller forretningsmøte, eller bare en uformell sammenkomst med venner eller kolleger, så har vi den perfekte plassen for deg.

Vår avdeling har en kapasitet på opptil 20 gjester og gir en intim og behagelig atmosfære for din gruppe. Med vår dedikerte service og skreddersydde menyalternativer, kan vi hjelpe deg med å skape den perfekte opplevelsen for dine gjester.

Gourmetmåltid på Central Restaurant og Bar med grillet kyllingbryst toppet med tomatgarnityr, servert med stekte poteter, bacon og en side av ferske grønnsaker.
En gourmetburger fra Central Restaurant og Bar med salat og tomat på en blank bolle, servert på en svart tallerken med pommes frites i en metallkurv og en liten skål med aioli.

MER SOM SKJER HOS OSS

12. oktober 2024

OSLO ESS er tilbake på Central Scene! Etter mer enn 12.000 solgte billetter under høstturneen 2023, så legger Oslo Ess ut på ny turné høsten