Hva skjer i Elverum

Hva skal vi finne på i dag?

Vi håper du liker ditt opphold her på hotellet. Her har vi samlet en rekke tilbud, gjøremål, restauranter og ekspedisjoner du kan gjøre her i Elverum og i nærområdet. 

Torsdagsquiz

Liker du å teste deg på quiz? Hos oss blir du utfordret i spørsmål om alt mellom himmel og jord.

Vi gjennomfører quiz hver torsdag kl. 20:00 på Central Scene, og alle er velkomne! Booker du et bord, vil det følge med en liten overraskelse på bordet Vi Quizzes! - Tord og Per Olav

Nattklubb og bar

På Central Scene som ligger i samme bygg som Hotel Central finner du nattklubb og en flott bar. Nattklubben er åpen på fredag og lørdag. Her arrangeres også quizaften på torsdager .

Åpningstider er torsdag 19. fredag og lørdag 21–03. Aldersgrense fredag 18 år og lørdag 20 år

Restauranter

Det finnes mange gode muligheter for et godt måltid her i Elverum. Er du ute etter en restaurant i Elverum for lunsj, middag, fastfood, streetfood, et tradisjonelt kafebesøk eller fine dining? Hos oss finner du alltid ditt favoritt spisested i Elverum.

Håndballkamp

Elverum Håndball Herrer Laget har et sterkt rykte i norsk håndball og har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert flere NM- og seriegull, samt seiere i EHF Champions League-kvalifiseringen. Er du heldig spiller Elverum Håndball under ditt opphold her i Elverum.

Europadel

Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Selv om padel er en blanding av det beste fra to idretter, trenger du IKKE å ha spilt verken tennis eller squash for å like – og bli – i denne sporten.

Aktiviteter

Enten du søker småbyliv, fredelige naturopplevelser, adrenalinkick og motorsport eller historisk påfyll vil du finne flere muligheter i Elverum og Våler. Dra på eventyr i Finnskogen, opplev de årlige festspillene i Elverum og senk skuldrene med autentisk norsk kulturhistorie.

Turmuligheter

Skogstur, topptur eller bare en kjøretur i området. Det finnes en rekke merkede turstier og andre destinasjoner. Snakk med oss i resepsjonen hvis du ønsker en nistepakke med på turen.

Norsk Skogbruksmuseum

Norsk Skogmuseum er et museum med nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske, skog, skogbruk og skogindustri. Museet har utsikt mot Glomma, og ligger i Elverum. Museet har et tilbud for hele familien, og er et av de største museene i Norge med over 100 000 besøkende årlig.

VÅLERBANEN

Kom til Vålerbanen for en drømmedag på hjul og opplev skandinavias største kjøreanlegg med det bredeste utvalget i event-kjøretøy! Bare halvannen time fra Gardermoen. Vålerbanen er lokalisert på Braskreidfoss (Solør).

GOLF

Med utgangspunkt fra Elgstua Hotel eller Hotel Central kan du spille på hele 5 baner. Elverum golfklubb, Kongsvinger Klubben har en 18-hulls bane som er åpen fra mai til oktober og arrangerer også ulike golfturneringer og aktiviteter gjennom sesongen. Elverum golfklubb har også et klubbhus og en proshop på området.

Fiskemuligheter i Elverum

Elverum er kjent for å ha gode fiskemuligheter. Det er flere elver og innsjøer i området som er populære blant sportsfiskere, inkludert Glomma, og Renaelva. Renaleva har gode muligheter for å fiske ørret og harr. Glomma er kjent for sitt rike fiske harr og ørret, men også på abbor og gjedde.

GO KART

Blant nordens råeste innendørs gokartbaner finner du i hjertet av Innlandet. I underetasjen på Kremmertorget kjøpesenter. En diskre og brutal bane som byr på varierte partier over 270m. Kom å kjør som du er, EL-karter utelukker eksos og oljedamp som setter lukt! Kjør solo, sammen med venner,

SKISPORET

Det finnes mange gode skimuligheter i vårt område. Se kartet, finn løyper og spenn på deg skia.

Krigshistorien i Elverum:

Glomdalsmuseet er kulturhistorisk museum for Solør og Østerdalen. Museumsparken inneholder 92 hus fra dette området. Det flerkulturelle Hedmark er også et viktig tema museet jobber med.

Kongens Nei
Krigsutbruddet i Hedmark
Da tyskerne bombet Elverum
Trefning på Midtskogen

Kort og godt – Anno årskort

Med årskort kan du besøk hvilket Anno-museum du vil, så mange ganger du vil! I tillegg til vanlige museumsbesøk, gjelder kortet på de fleste arrangementer der vi selv er arrangør, slik som De nordiske jakt- og fiskedager og Middelalderfestivalen i Hamar.

FASTE ARRANGEMENT

Er du heldig å være her på en av disse datoene kan du oppleve en rekke festivaler og og andre arrangement.

Festspillene i Elverum: 14- 13 august
De Nordiske Jakt- og Fiskedager: 10 - 13 august
Filmfestivalen Movies on War: 15-19 november
Elvebris Musikkfestival: 23-24 juni

Den grønne snarvei - RV3

Skal du ut på ekspedisjon eller reise videre? Oppdag aktiviteter og attraksjoner - og koselige steder å spise og overnatte!

Dette skjer på Central Scene

En gruppe menn som deltar i en torsdagsquiz som står foran en bar.
Central Scene

Quiz hver torsdag

Med vår filosofi om at eventunderholdning skal være morsomt, folkelig og en jovial opplevelse,
ønsker vi i Quizgutta å skape en flott ramme på eventet
enten du er gammel eller ung, «smart» eller «dum».

LES MER

Konserter på Central Scene

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev er du alltid oppdatert på alle våre arrangementer – afternoon tea, vinsmakinger, konserter, stand up-show, Winemakers dinner, juleshow osv.